marți, 4 octombrie 2016

DESPRE CĂLĂTORIE

          Atunci când am adus conceptul călătorie spre autocunoaștere, am plecat de la premiza că este nevoie să abordăm o nouă viziune despre dezvoltarea omului în contextul actual. După o lungă experiență în zona numită dezvoltare personală, am putut simți că mersul înainte este de fapt legat de autocunoaștere, concept care cuprinde și dezvoltarea personală. 
          Am numit-o călătorie pentru că de fapt este o călătorie, un proces care ține toată viața, proces prin care noi ne descoperim și ne autocunoaștem. 
          Această călătorie poate fi numită și INIȚIATICĂ, pentru că, cel implicat în acest proces are nevoie de îndrumare și însoțitor chiar dacă unii spun și susțin că nu. 
          Viața noastră pe planeta aceasta este de fapt o școală prin care ne cunoaștem și ne descoperim pe noi înșine. De aceea, călătoria spre autocunoaștere, necesită o viziune care să fie îmbrățișată de toți cei implicați. 
          Prin toate activitățile desfășurate sub egida școlii noastre vă invităm să vă conectați la programele voastre de dezvoltare, trezire și ascensiune personală și spirituală. Aducem noua viziune într-un context în care oamenii, planeta și tot ce ține de creație pe această planetă, face un salt nemaiîntâlnit în istorie. 
          Călătoria spre autocunoaștere alături de noi poate fi o experiență interesantăși o veși putea simți doar dacă vă înscrieți la cursuri, seminarii și ateliere. 
          Echipa școlii noastre este pregătită și vă așteaptă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu