duminică, 9 octombrie 2016

Despre VALORI

          Desigur că misiunea și viziunea școlii noastre vor putea fi realizate doar dacă au la bază un set de valori autentice și sănătoase, ancorate în mersul de acum a tot și toate care se manifestă și contribuie la schimbarea de paradigmă legată de formare, educație, dezvoltare și ascensiune spirituală.
          Valorile sunt în general elemente care ne oferă o ghidare interioară și care au susținere atât pe structura emoțională cât și pe cea mentală. Valorile sunt repere recunoscute la nivel conștient și care contribuie la formarea bazei comportamentale și de manifestare conștientă a individului. 
          Recunoașterea setului de valori se face atât personal cât și îndrumat dacă ne gândim că anumite valori se manifestă în conștientul colectiv și devin repere după ce intrăm pe drumul descoperirii și formării conștiente. De aceea, este mai dificil pentru că descoperirea și manifestarea acelor valori se face după activarea unor virtuți cum ar fi hărnicia și perseverența.
          Pentru îndeplinirea obiectivelor propuse de noi și a misiunii școlii vom lucra mai întâi la descoperirea setului de valori comune și personale ale fiecărui cursant, elev, discipol care se va înscrie în sistemul nostru de formare.
          Școala Călătorie spre Autocunoaștere are la bază următorul set de valori izvorâte din esența misiunii și viziunii sale:
- armonie,
- abundență,
- sănătate - viziune holistică,
- iubire,
- adevăr,
- unitate,
- pace,
- echilibru.
          La aceste valori se mai pot adăuga și altele care vin din valorile autentice ale fiecăruia. 

Așteptăm să le îmbrățișăm împreună.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu