vineri, 10 februarie 2023

Etapele procesului terapeutic în vindecarea holistică - curs

 

Vă invit la un curs special unde vom parcurge impreuna etapele procesului terapeutic urmat de vindecare holistica cu tehnici si metode energetice,emoționale și spirituale. 

Vindecarea unui om aflat in suferintă se poate face cu mare eficienţă şi rezultate miraculoase prin folosirea tehnicilor holistice pe care le găsim în metodele energetice şi spirituale neconvenţionale. 

Procesul terapeutic pentru a avea rezultatele scontate trebuie să fie urmat pas cu pas cu respectarea tuturor etapelor.În cadrul acestui curs urmează să parcurgem aceste etape cu detalii specifice. 

Un alt punct în desfăşurarea cursului este acela de a exemplifica procesul terapeutic împreună cu participanţii urmând un caz real:

- ce înseamnă vindecare cu metode holistice,
- enumerarea și explicarea etapelor în vindecare,
- diagnosticare și aflarea cauzelor suferințelor,
- stabilirea programului ședințelor de terapie,
- identificarea metodelor și tehnicilor folosite în cazul respectiv.

Cursul se adresează celor care au participat la alte cursuri de acest gen sau la altă școală spirituală, care lucrează deja terapii cu oamenii dar vor să înțeleagă mai bine etapele procesului terapeutic, să își clarifice aspecte ce nu le stăpânesc bine și care necesită îndrumare calificată în acest sens.Este un curs dedicat în special terapeuților aflați la începutul activității de vindecare cu oamenii.

Cursul se va desfășura
la o dată pe care o vom anunța ulterior după ce vom primi cereri de interes pentru acest gen de curs.
Investiția ta:  500 lei.

Cursul va fi susținut de dl. Gheorghe Vișu, terapeut holistic, antrenor și trainer acreditat, specializat în terapie holistică, fondatorul Școlii spirituale Călătorie spre Autocunoaștere.

Locuri disponibile: 10
Locul de desfăsurare va fi anunțat doar celor înscriși.

Pentru rezervări de locuri puteți să ne contactați pe adresa de e-mail: gheorghevisu@gmail.com sau  mesaj pe WhatsApp la telefon 0726671667.

Locurile sunt limitate, așa că, avem nevoie de înscrierea și confirmarea participării dumneavoastră.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu