marți, 14 martie 2017

Chirurgia eterică și taierea cordoanelor – curs practic

Relațiile strânse pe care le aveți pot crea adesea o conexiune energetică între dvs și cealaltă persoană, fie că este o rudă, părinte, fostul soț sau iubit, copil, prieten apropiat sau coleg de muncă, terapeut, pacient, șeful, profesorul, soțul sau actualul partener.
Există o conexiune energetică de la suflet la suflet, care este creată la începutul fiecărei relații. Asta înseamnă că aveți o conexiune de-a lungul vieții pentru fiecare persoană cu care aveți o conexiune emoțională puternică.
Aceste conexiuni sunt cunoscute sub numele de corzi eterice, stringuri, legături de energie, (sunt ca niște tuburi, care se pot forma între dvs și alte persoane). Aceste tuburi se extind de la o anume chakra a unei persoane la chakra celelaltei persoane, în funcție de tipul de atașament format.
Se pot crea corzi de atașament pentru casă, obiecte, țară sau o locație geografică,pentru mașină, față de un viciu (alcool, tutun, jocuri de noroc)....
Corzile pot fi o legătură temporară telepatică și energică între două persoane, care de obicei, nu durează mult și se disipează în câteva zile sau chiar ore.
Pot exista cordoane spirituale, cordoane karmice, cordoane emoționale, cordoane mentale, cordoane sexuale, și multe alte cordoane, cu alte persoane vii au decedate. Există corzi de frică, de vinovăție, de control, de gelozie, de dorință sau nevoi, de invidie, de griji, frica de singurătate și tot felul de emoții negative.

Vă invit la un curs practic în care vom descoperi și învăța ce, cum, unde, cine și cât avem de făcut pentru a vindeca și rezolva aceste aspect ale noastre.
Ce vom face la acest curs? Vom afla și experimenta practice următoarele:
1.                 Ce sunt stringurile(corzile eterice);
2.                 Simptome;
3.                 Exemple și situații;
4.                 Cauze;
5.                 Chirurgia eterică;
6.                 Metode și invocări de tăiere.
Pe parcursul acestui curs veți identifica corzi eterice negative personale pe care le puteți tăia singuri sau cu ajutor. Veti descoperi cauze ale situațiilor de viață și soluții de rezolvare a lor.

Cursul se desfășoară în București în data de 02.04.2017
Durata cursului este de 7 ore cu 3 pauze,  între orele 10.00 – 17.00
Costul acestui curs este de 100 de lei. Pentru cupluri oferim reducere de 30%.


Înscrierile se fac prin e-mail la adresa gheorghevisu@gmail.com sau la telefon 0726671667.
Ultima zi de inscriere este data de 28.03.2017. Doar cei care au trimis mesaj prin e-mail sunt considerati inscrisi și vor primi adresa de desfășurare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu