luni, 6 martie 2017

Era postfacebook

Am intrat într-o nouă perioadă de funcționare a blogului nostru dar și a activității școlii noastre, și anume, ERA POSTFACEBOOK. De acum înainte nu vom mai apărea pe facebook cu nicio postare sau promovare. Tot ce vom face va fi aici pe acest blog unde veți găsi informații despre cursuri, seminarii, ateliere și alte activități.
După o perioadă de aproape 2 ani de activitate și promovare pe facebook am constatat că nu a fost nici un mare câștig de imagine sau oameni care să participe la activitățile noastre din promovarea pe facebook, așa că, am hotărât să renunțăm la acest mijloc de comunicare prin rețeaua de socializare mai sus amintită.
Vom scrie cel puțin de două ori pe săptămână pe blog despre activități și alte informații utile cititorilor și prietenilor noștri.
Urmăriți cu atenție și veți avea surprize plăcute.
Nu vreau să fac nici o analiză despre facebook sau ce se întâmplă acolo. Este un loc virtual unde oamenii scriu și postează multe idei, imagini, filme, comunică prin scris, un loc care nu mai rezonează cu ceea ce noi vrem să transmitem oamenilor.
Asteptăm ca prietenii noștri de pe facebook să ne urmărească în continuare aici pe blog.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu